JAS Budapest Zrt.

EN HU SK

+36 1 460 93 00

Agrárium

Az Ön hazai partnere

A JAS Kereskedelmi Kft. a több mint 20 éves múlttal rendelkező, 100%-ban magyar tulajdonú JAS Cégcsoport tagja. A cégcsoportot önálló cégként is eredményesen működő, stabil vállalkozások alkotják. Gazdasági tevékenységének a fókuszában megalakulásától fogva a kereskedelem áll. A ’90-es években indult a vegyipari alapanyagok és olajipari termékek értékesítése. A cégcsoport termékpalettája folyamatosan bővül és mára a következő üzletágakban tevékenykedik:

Takarmányipari üzletág:


A takarmányipari üzletág elsősorban takarmány alapanyagok, azon belül is ún. olajos magvakból extrahálással előállított fehérjehordozó alapanyagok kereskedelmére épül, amelyek:

  1. szójadara/pellet, fehérje 45,50 % (főleg dél-amerikai eredetű),
  2. napraforgódara/pellet, fehérje 33-38 % (elsősorban európai eredetű),
  3. repcedara, fehérje 32-35% (elsősorban európai eredetű).

Fentieken kívül a takarmányipari üzletág termékkörébe tartozik még:

  • gabonafélékből (elsősorban búzából, kukoricából) kivont takarmányok,
  • takarmányolajok,
  • élelmiszeripari melléktermékek (malátacsíra, sörtörköly, cukorrépa pellet),
  • aminósavak,
  • egyéb takarmányozási célú ásványi alapanyagok (MCP, DCP).

Gabonakereskedelmi üzletág:


A JAS Kereskedelmi Kft. új, stratégiai üzletága a gabonafélék nagykereskedelme. Hazai és export célokra is szállít a cég búzát, árpát, kukoricát, triticálét, rozst, szóját, napraforgót és zabot is.


Műtrágya üzletág:


A műtrágya nagykereskedelem nagy múltú, megbízható hazai, illetve külföldi műtrágyagyártók termékeire épül. Szilárd és folyékony műtrágyákat, AN-t, UAN-t, pétisót, kálisót, karbamidot, MAP-ot, DAP-ot, NPK műtrágyákat, Nitrosolt és még számos egyéb műtrágyát értékesít a JAS Kereskedelmi Kft. jellemzően a bigbag-es vagy ömlesztett kiszerelésben.A cégcsoport ISO 9001:2008 és ISO 22000:2005 tanúsítványokkal rendelkezik és idén munkája elismeréséül elnyerte a Superbrands 2014 díjat is.

A vállalkozás célja a kölcsönösen hatékony, megbízható és hosszú távú üzleti kapcsolatok építése. Partnerei igényeihez rugalmasan igyekszik alkalmazkodni és a tőkeerős háttere révén finanszírozási lehetőséget is tud nyújtani.